|
楼主 |
发表于 2011-11-6 12:28:20
|
显示全部楼层
<div> </div><br />
<div class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span lang="EN-US">VII. </span><span style="FONT-FAMILY: 宋体; mso-ascii-font-family: 'Times New Roman'; mso-hansi-font-family: 'Times New Roman'">回答下列问题:</span></div>
<div class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span lang="EN-US">1. Mi kutime vekiĝas je la sesa.</span></div>
<div class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span lang="EN-US">2. Min vekas mia vekhorloĝo.</span></div>
<div class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span lang="EN-US">3. Post kiam mi vekiĝas, mi prenas miajn vestojn kaj min vestas.</span></div>
<div class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span lang="EN-US">4. Mi faras gimnastikajn ekzercojn en la korto kaj lavas al mi la vizaĝon en la ĉambro.</span></div>
<div class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span lang="EN-US">5. Mi purigas miajn dentojn per la dentobroso.</span></div>
<div class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span lang="EN-US">6. Mi kutime matenmanĝas je la sepa.</span></div>
<div class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span lang="EN-US">7. Mi eliras el mia domo je la sepa kaj duono. Kaj mi rapidas al mia lernejo.</span></div>
<div class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span lang="EN-US">8. Mi lernas en la lernejo. Ni havas kvar lernohoroj<span style="COLOR: red">n</span> antaŭtagmeze.</span></div>
<div class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span lang="EN-US">9. Mi tagmanĝas hejme kaj post tio faras sieston.</span></div>
<div class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span lang="EN-US">10. Nia posttagmeza lernado komenciĝas je la dua kaj finiĝas ĉirkaŭ la kvara kaj duono.</span></div>
<div class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span lang="EN-US">11. Post la vespermanĝo mi faras mian hejmtaskon kaj memlernas Esperanton.</span></div>
<div class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span lang="EN-US">12. Jes. Iafoje mi aŭskultas radion aŭ rigardas televidon.</span></div>
<div class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span lang="EN-US">13. Mi enlitiĝas je la naŭa nokte.</span></div>
<div class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span lang="EN-US">14. Ĉiunokte mi dormas tiel profunde, ke mi ne vekiĝas ĝis la mateno.</span></div>
<div class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span lang="EN-US"><xml:namespace prefix="o" ns="urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><o:p> </o:p></span></div> |
|